dimarts, 29 de gener del 2008

Una de gaditans


Segons ha arribat este matí a la redacció de Jassau, algúns dels membres de l'equip marxaran a Càdiz el diumenge a disfrutar dels Carnestoltes més botjos de tot l'estat espanyol.


La direcció de Jassau està contemplant multar a aquestos disidents, i la multa pareix clara, però serà debatida al sopar del dia les Caixes.
"La multa serà la ingesta de un número indeterminat de xupitos" han dit els representants del club. També s'ha insinuat que podria fer-se efectiva el mateix dia de caixes o el dia de l'entrada abans que aquests personatges marxen cap al sud.

Que cabrons, jo vullc anar!!!


3 comentaris:

Jose Ma ha dit...

la veritat és que això ha sigut una jugada molt fosca com que s'han de saldar comptes i el dia de les caixes pot ser un bon moment.

au, descanseu que venen...

Anònim ha dit...

AIXO DELS XUPITOS NO STA TAN CLAR ÑOÑOS... PAM PAM IV I EL MISTER ENS ANEM MES K RES A VORE SI FEM ALGUN FIJATGE X A JASSAU (APART DE FER-LI LA PILOTA AL MISTER CLAR...JEJE)A IXA FACTORIA TANT BONA K HI HA X ALLI. SEN ANEM PA NO "FICARSE", K VA!! TENIM PLANEJAT ANAR A VORE LA TUMBA DE CAMARON I SA CASA A VORE SI LA CHISPA MOS LA ENSENYA I DEPASO PROMOCIONAR AL MISTER EN LA GUITARRETA A VORE SI LI TROBEM ALGUN GRUPET K LO ADMITA, JÚJA!, TAME VOLEM ANAR A VORE EL RECREATIVO-SEVILLA ER DÉRBI ANDALÚ!! I COM NO ALS GRANS CARNAVALS KUKÚKU... A FER ELS ÑOÑOS TRANKILS K STAREM EN CONTACTE, SI ALGÚ S´APUNTA!!!

Lisèrgic ha dit...

Recordeu que Jassau no fa fitxatges. S'ha de mereixer pertànyer a l'equip, com? Sent Jassau.