dimecres, 16 de gener del 2008

Cristiano fitxa pel Parma

El davanter de 32 anys, Cristiano Lucarelli ha fitxat pel Parma italià després del seu pas pel Shaktar Donest Ukrainés.

Lucarelli al 2003 jugava amb el Torino, a la Serie A (la primera divisió italiana), en aquell moment cobrava 1,2 milions d'euros anuals, al 2004 va fitxar pel Livorno, que jugava en aquell moment a la segona divisió italiana, tenia ofertes d’altres equips com ara el CSKA Moscou que li oferien 2,5 milions d'euros anuals. Però el Livorno era el seu equip de tota la vida i no va dubtar en anar a jugar quan li van oferir la possibilitat tot i cobrar 600.000 euros, la meitat del que feia fins aquell moment al Torino i menys d'una quarta part del que podria cobrar al CSKA i a més en una categoria inferior com era la Serie B. Una volta firmat el contracte, ell mateix va declarar que mai pensaria en deixar el Livorno a no ser que l’equip en tragués benefici de la seva sortida.

Va ascendir amb el Livorno a la serie A i després de quatre increïbles anys a les files del club amaranto, va marxar cap a terres ucraines on ha estat esta temporada.

Ara torna a Italia a jugar, al Parma, però el record que ha deixat a la Associazione Sportiva Livorno Calcio, és inoblidable.

"Per l'Unione Sportiva Livorno,
pei suoi baldi, gloriosi, campioni,
s’alzi l'urlo dei nostri polmoni:
hip hurrà, hip hurrà, hip hurrà!"


4 comentaris:

Anònim ha dit...

tutti pasi per lucarelli!!!!!!!!!
xro el tio ste no juga en els miserables...jijajajaj, i avoltes en JASSAU (cuan no es tira del barco clar) m´antens lo k yo vullc vindre a referirme.

Lisèrgic ha dit...

Luca porta el jersei del color de la camisa de jassau, fixa't i voràs. De lo del barco... dir-te que al final tb tinc copa...

Anònim ha dit...

tu saps d masa k en els quarts de final, semifinal i final el vam trobar a faltar x la teua gran entrega i es va notar mol la teua ausencia... es k hem ixit d una gran escola i cantera (la del patronato) i que a voltes el dones conter la utilitat q tenen les coses que alli tas enseñat com x exemple les punteraes, encara men recorde el equipo k tenieu canto kuki i tu, les zambombaes i punteraes anaen tocanse jjajaj...

Lisèrgic ha dit...

En 8 o 9 anys, o quan jugavem al patronato, recorde com vaig marcar un gol directe de porteria a porteria i, Monolo me'l va anular. Ahí es va acabar la meua carrera esportiva fins que la ilusió de jugar amb Jassau i donar-ho tot per l'equip va fer resorgir el meu esperit per si mateix.
Eixe any vam empatar un únic partit i pq vam falsificar l'acta.