dimarts, 23 de juny del 2009

Jassau defensa títol... i orgull!!!

Anit es va procedir al sorteig del campionat de futbol 7. Com no podria ser menys, després de la victòria de l'any passat, Jassau encapçalava els caps de sèrie i va quedar enquadrat en el grup A (l'únic format per tres conjunts, els altres tres en tenen quatre) amb La Tonga i Ana Boweres (una espècie de Salse 05).

El primer partit tindrà lloc el pròxim divendres, 26 de juny, a les 23.00 h. Per això, la convocatòria s'avança a les 20.00 h per poder alimentar-se en la seu social del c. l'Aljub, s/n. El segon encontre, en funció del resultat, serà a les 9.00 h del dissabte (en cas de derrota) o a les 13.00 h si s'aconsegueix la victòria.

Els quarts són a les 17.00 i 18.00 h, les semifinals a les 21.00 i 22.00 h i la gran final masculina a les 24.00 h.

Recordeu que queden 12 € de pot del fubtet (eren 17, però com que ahir la directiva es va reunir després del sorteig a fer-se la cervesa, cal descontar-ne'n 5... jujah). Cal remarcar durant la seua celebració, l'humiliació gratuïta de dos noms històrics del futbol bocairentí amb una trajectòria impecable i plagada de títols: Vergatessa i Jassau pel seu enfrontament durant les 24 h de futbet; una qüestió plantejada durant el sorteig per un jugador però que no va tenir ressó ni entre la resta de formacions ni en l'organització com que els membres allí presents no van haver-hi d'intervenir per conservar el bon nom del nostre equip.

3 comentaris:

Jose Ma ha dit...

afortunadament, l'equip està concentrat. este matí acabe de vore a les 8 del matí a dos membres de Jassau corrent per la via. això està molt bé. ah, perdoneu, he dit corrent, volia dir passejant com les agüeles...

per cert, l'equip d'utillers porta-aigua haurà de treballar a destall el divendres que jo no estaré

Lisèrgic ha dit...

A les uit del matí???? Els desgraciats estos no s'havien gitat encara!!!!

Lisèrgic ha dit...

Jo aplegaré dissabte a migdia, ja sé que sense mi serà més complicat, però confie en tots vosaltres... (jujahhhhhh)

Sort!!