diumenge, 22 de juny del 2008

Som Campions

Jassau va aconseguir en la nit d'ahir el Campionat de Futbol 7 cel·lebrat durant el cap de setmana a l'estadi de Bocairent.

Molt lluny queda ja el debut d'aquesta colla d'amics a les Jornades esportives Bocairentines. L'any passat ens vam donar compte que amb la unió regnant al vestuari seriem capaços de fer alguna cosa gran i, per fí, ho hem aconseguit. Ningú ens ha regalat res, no ens han afonat les critiques més absurdes que hem rebut provinents de certs sectors de l'esfera bocairentina que ens han fregit a insults i desqualificacions plenes d'impotencia i rabia, al contrari, ens han fet més forts i ens ha unit més.

Ens ha fet forts l'unió, la forta mentalitat, la fermessa defensiva, la magia al mig de camp i la davantera elèctrica. La serietat amb la que som capaços de pendre's açò i la suor derramada sobre el terreny de joc, la bogeria regnant en cadascun dels nostres caps i les ametles amargues. Quan hem perdut aconseguint els objectius, hem guanyat. I els objectius no eren altres que disfrutar. No se com explicar-ho.

Vam guanyar als Morlacs amb un gol de Borde-gol en la primera part. Tot lo altre fou lluita, lluita i més lluita.

Gràcies a tots per fer-nos disfrutar, gràcies a tots i cadascun de nosaltres, jugadors, cos tècnic, gent que ens animava i es sentia Jassau.

Gràcies a tots ells.

Som com som, i som campions!!

Per sempre Jassau.